Hi, the share button is at the bottom. :)
Advertisements

Arghhh..final exam dah dekat..

As-salamu `alaykum wa rahmatullah…… Bismillahir Rahmanir Rahim…

Huish….final dah dekat…=(
Jadual pack..bila nak start study nie???
9.00 – 12.00 a.m
2.30 -4.30 p.m
Tuesday       ( 16 Nov 2010)
Material scince  (main hall)
Friday          ( 19 Nov 2010)
Islamic studies     (main hall)
Sunday         ( 21 Nov 2010)
Vector calculus    (main hall)
Monday       ( 22 Nov 2010)
Dynamics            (main hall)
Wednesday  (24 Nov 2010)
Programming      (main hall)
So..study2…

agar nanti xjd begini…
haa3…xpon kluar je dewan exam muka dah jadi gni…

yang nie kes ‘xingat nak study’…

yang nie plak kes..study tp xth apa yg dia study.

.

 yang nie muka xpuas hati dengan lecturer..ada ke patut bagi soalan yang kaw2 punya susah..arghhh..GERAM BTOL…

yang nie..hurmm…muka kecewa..salah bajet..yang dia pikir masuk exam tp xmasuk..yg dia rasa xkan masuk exam yg 2 jugak masuk..
jadi…mitak2 lah nanti kluar exam muka gni..
yang nie muka yg memang prepare power2 utk final..species nie susah nak jumpa…=p
hurmmm…
pesanan dari penaja..
haa3..bukan penaja pown..nie koleksi poster lajnah akademik Rakan Masjid UTP..

haa3..ini pesanan utk arif sendiri dan sesiapa yang dah nak final dan yang sedang final..=)
gudluck…
Thanx for reading…
Advertisements


Categories: Book Review

2 replies

  1. ok tu jadual.. bittaufik wannajah arif!

    igt D.u.i.t. = Doa,Usaha,istiqomah,tawakal.. insyaAllah berjaye,amin. =D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: